Gabriela Neamţu: Din cei patru apostoli lipseşte unul

Gabriela este prietena noastră. Ea are 29 de ani şi trei băieţi. Luca şi Matei sunt gemenii, bruneţi, neastâmpăraţi ca mai toţi băieţii de 5 ani. Ioan, cel mai mic este blond şi are o înclinatie specială pentru maşinuţele roşii. Când o întrebi cum îi cheamă Gabriela îţi răspunde: ‘din cei patru apostoli lipseşte Marcu’. Şi râde. Soţul Gabrielei, Cosmin Neamţu, a terminat Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti.
De astă iarnă pe Gabriela o durea un picior şi cum durerea devenise sâcâitoare s-a hotărât să mearga la doctor. La secţia Ortopedie- Traumatologie a Spitalului Militar din Bucureşti Gabrielei i s-a făcut o puncţie-biopsie la nivelul şoldului care devenise  atât de dureros încât nu mai putea dormi. De altfel, cu greu fura 2-3 ore de somn pe noapte. Rezultatul anatomopatologic: osteosarcom condroblastic. Respectiv cancer al osului.
Pentru a se putea trata REPEDE ŞI EFICIENT Gabriela trebuie să ajungă în străinătate. Va fi necesar să i se amputeze şoldul  apoi să i se reconstruiască. Înainte de operaţie va urma tratament citostatic. În Romania nu există o banca de masă osoasă, absolut necesară pentru reconstrucţia şoldului. Suma necesară este de aproximativ 30.000 euro, pe care dacă am fi avut-o azi ar fi fost bine să fie deja operată.
Vă rugăm să o ajutaţi pe Gabriela să îi vadă mari pe cei trei copii ai ei! Pomeniţi-o în rugăciunile voastre, iar pe cei care puteţi, vă rugăm să faceţi o cât de mică donaţie în conturile afişate.
Neamtu Gabriela
1)     cont in eur RO98RNCB0092077148820002 deschis la BCR sucursala UNIVERSITATE
2)     cont in ron RO28RNCB0092077148820001 deschis la BCR sucursala UNIVERSITATE
Dacă 2600 de oameni ar da câte 50 Ron suma ar fi acoperită… dacă ar da câte 10 ron 13000 de oameni… calcule ale unor oameni care îşi iubesc prietena şi care speră…
Bineînteles că de un mare ajutor puteţi fi dacă veţi difuza acest mesaj la cât mai multe persoane, în speranţa că suma necesară se va strânge cât mai repede. Orice sumă contezează, oricât de mică! oricât… ajutaţi-ne! Şi ajutaţi-ne repede! Suntem contra cronometru…
 Cu mulţumiri,
 Dr. Lavinia-Olivia NIŢOIU
 Medic rezident Medicina de Familie,
 Medic specialist Medicina de Laborator
   0763 563 693
Dr. Nicoleta ENACHE
Medic specialist Medicina de Familie
    0722 650 412
PS: pentru orice întrebări, nelămuiri nu ezitaţi să ne contactaţi.
Reclame

Despre CUVÂNT ORTODOX

Gânduri și cărți ortodoxe.
Acest articol a fost publicat în CUVÂNT ORTODOX. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s