Soţ ideal, soţie ideală – Părintele Nicolae Tănase

Avem plăcerea să vă anunţăm că a apărut cartea „Soţ ideal, soţie ideală” – autor este binecunoscutul părinte Nicolae Tănase de la Valea Plopului. Sfinţia Sa răspunde răspicat şi luminos la griji şi îngrijorări din cele mai încărcate de povara veacului astfel că, volumul de faţă abordează subiecte ca: prietenia, iubirea, căsătoria, valoarea vieţii şi libertatea cuplului, familia în post şi postul în familie, avortul, singurătatea etc. Este o carte care ne ajută, printre altele, să înţelegem rolul familiei în societate, rolul femeii în familie, precum şi cel al bărbatului.

Este disponibilă spre vânzare şi distribuţie prin Fundaţia Creştină Părintele Arsenie Boca la preţul de 7 RON, cu menţiunea că oferim discount tuturor colaboratorilor noştri!

„Iubirea nu poate să aibă decât un sens, o singură definiţie, un singur obiect, un singur subiect, pentru că iubire este chiar numele lui Dumnezeu. Noi despărţim numele lui Dumnezeu de iubire, sau despărţim iubirea de numele lui Dumnezeu. Pentru că, iubirea în orice formă s-ar putea manifesta ea, este spre Dumnezeu. Când spunem iubire nu spunem nici plăcere, nici falsitate, nici senzualitate, nici ceea ce este pământesc, ci spunem numai ceea ce este ceresc. În ce constă greşeala noastră? Greşeala constă în faptul că nu vrem să înţelegem că noi, oamenii pământeşti, putem trăi pământeşte, totuşi tinzând spre cer.” (Părintele Nicolae Tănase)

Mai multe detalii sunt disponibile pe http://www.fundatiaarsenieboca.ro şi la 0724 271 236.

Cu prietenie şi consideraţie,

Irina Coşoveanu

Adresa: Str. Barbu Delavrancea Nr. 3, Et. 1, Ap. 2

Interfon 2, Sector 1, Bucureşti

Telefon: 021.223.24.96; 0724.271.236

E-mail: birou@fundatiaarsenieboca.ro

Web: www.fundatiaarsenieboca.ro

Reclame

Despre CUVÂNT ORTODOX

Gânduri și cărți ortodoxe.
Acest articol a fost publicat în Calea fericirii (Morala), TEOLOGIE SISTEMATICA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s