Pelerinaj în Bucureşti cu moaştele Sfântului Antonie de la Iezeru-Vâlcea

Credincioşii din Bucureşti se vor putea închina, în zilele următoare, la moaştele Sfântului Cuvios Antonie de la Iezerul – Vâlcea. Ele vor fi aduse, joi, 20 septembrie 2012, la Biserica „Sfântul Antonie cel Mare” – Titan de preoţii slujitori ai lăcaşului, dar şi de credincioşii din această parohie.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, Părintele diacon Marius Suiugan: ‘Este o sărbătoare de tradiţie a parohiei noastre. Pentru prima oară moaştele au fost aduse acum aproximativ 10 ani, şi de atunci, în fiecare an, în luna septembrie, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, aducem în pelerinaj pentru o săptămână moaştele Sfântului Antonie cel Mare de la Iezerul – Vâlcea. Vom săvârşi Sfânta Liturghie în fiecare zi, iar după amiaza vom oficia slujba Vecerniei sau Sfântul Maslu, Acatistul Sfântului Antonie.

 

La încheierea pelerinajului, credincioşii care vor însoţi racla cu sfintele moaşte, înapoi, în Arhiepiscopia Râmnicului, vor vizita şi câteva dintre mănăstirile din zonă.

Parohia „Sfântul Antonie cel Mare” – Titan se află pe strada Jean Steriadi, în sectorul 3, în apropierea staţiei de metrou 1 Decembrie 1989.

Reclame

Despre CUVÂNT ORTODOX

Gânduri și cărți ortodoxe.
Acest articol a fost publicat în Reportaj. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pelerinaj în Bucureşti cu moaştele Sfântului Antonie de la Iezeru-Vâlcea

  1. Pingback: Biserica “Sfântul Antonie cel Mare” Titan – Bucureşti – scurtă prezentare (micromonografie) | steliangombos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s